Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prolog

Kluci ze seznamky- tenhle název mě přímo přepadl v okamžiku, kdy už poněkolikáté snaha seznámit se přišla vniveč. Věřím, že to bude i titul mé připravované knížky. Že něco takového musím napsat, mi vložila do mé mysli kamarádka se slovy- Myslím, že v tvém případě je to na místě.

Opravdu jsem nechápala, oč těm pánům lidstva jde. Většina textování začínala vždy poněkud fádně- Ahoj, chceš si se mnou psát? Pokud se pisatel líbil zevnějškem- dle přiložených fotografií- a svým psaným projevem, nebyl důvod neodpovědět. Zaráží mě ovšem skupina- poměrně velká- mužů, jejichž hlavním cílem je šokovat. Jak adekvátně reagovat na nahé tělo, nebo jen na pánskou chloubu? Nebo na text typu- Dobrý den, hledám ženu, které bych mohl olízat chodidla. Nebo ještě hůře- Ahojky, copak děláš? Nemáš chuť se nechat dneska pořádně opích…? To už mi jen bezmocně padla čelist, zalapala jsem po dechu. Co tím asi sledují? To se nikdy nedozvím, jejich dílka jsem ihned smazala. Nezbývá jen věřit, že bude lépe a slušní muži existují.

V knížce budu prezentovat takové extrémy, na které by nerada narazila většina žen. Ale musím i přiznat, že některé ženy jsou také zvláštní, ale to už byla jiná kapitola.