Jdi na obsah Jdi na menu
 


Věčný boj s mobilem

Jak to bylo dříve hezké a přímočaré, když se vám někdo líbil, zašli jste za ním a dohodli jste se, že se sejdete. Tedy pokud byla pozitivní odezva i na té druhé straně. Ti sofistikovanější použili telefonické spojení. Haló je doma Jirka, můžu s ním mluvit? A dnes? Vše ovládají mobily.

Chodíte s někým, hele on se mi neozval. Ztratil mé číslo? Ten bídák, asi je někde s někým jiným? V hlavě se rodí různé scénáře. Vidíte svého miláčka s nějakou vnadnou dlouhovlasou atraktivní blondýnou, fantazie pracuje na plné obrátky, hrůza!

Logický vývoj myšlení ženy. Přijdu ze schůzky, juknu na mobil, nic. Asi ještě není doma. Dám tomu čas. Za dalších deset minut. To snad ne, stále nic? Možná ho někde někdo zastavil. Za hodinu zase nic. To si snad už dělá srandu. To jsem snad nějaké hej, nebo počkej. Za další tři hodiny už kypí krev v žilách. Ne, já první psát nebudu, to by to ještě vypadalo, že dolejzám, nebo snad že jsem se zamilovala. To ponížení! Jsem hrdá a sebevědomá žena, ani náhodou. Hodiny letí. Nemůžete spát, v noci stále nahlížíte na displej mobilu. Stále nic. Ráno to už nevydržíte, píšete. To jsem tak nepodstatná, že ani nenapíšeš? A další výčitky se objevují na obrazovce mobilu. Odesíláte. Vyčkáváte. A najednou přijde odpověď, celá rozechvělá ji otevíráte. Jé, ahoj, já včera usnul. Byl jsem úplně K. O., nezlob se miláčku!

Co z toho vyplývá. Zahoďte mobily! Nebo alespoň je na jeden den odložte, zjistíte, jak se vám uleví. Úplný balzám! A proč si dělat vrásky navíc?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ženy a jejich domněnky

Lenka, 12. 2. 2020 12:08

Krásně napsaná Cesta do ženiny duše :o)))